Schoonmaakonderhoud

Ouderwetse Service, Moderne Kwaliteit

Voor ons is klant nog steeds ‘koning’ en dat gevoel willen wij ook overbrengen. Daarnaast mag u van ons de kwaliteit van nu verwachten met de moderne tools die beschikbaar zijn.

Offerte Aanvragen

Mako Cleaning Service Hart voor ons vak. Hard voor vuil!

Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het zelf

  Schoonmaakonderhoud

  Dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud

  Er is de laatste jaren veel aandacht voor een schone werk- en leefomgeving. De werkomstandigheden van mensen houden rechtstreeks verband met de werkprestaties. Daarom biedt Mako Cleaning Service u onderhoud met oog voor kwaliteit tegen een scherp en redelijk tarief.

  We kunnen u schoonmaak van niveau bieden door te investeren in opleiding, begeleiding en motivering van onze medewerkers en door ervoor te zorgen dat onze medewerkers de juiste materialen en middelen ter beschikking hebben om het beoogde resultaat te bereiken.

  Het Logboek

  Het logboek dient als communicatiemiddel tussen de opdrachtgever en het uitvoerend personeel. Op- en aanmerkingen kunnen in het logboek worden vermeld zodat er direct actie kan worden ondernomen wanneer dit nodig is.

  Kwaliteitsanalyse

  De kwaliteit zal met een tevoren afgesproken regelmaat worden gecontroleerd door de opdrachtgever en verantwoordelijke rayonleid(st)er volgens een door Mako Cleaning Service ontwikkeld kwalteitssysteem. 

  Het Jaarlijkse Klanttevredenheidonderzoek


  Elk jaar voert Mako Cleaning een klanttevredenheidonderzoek uit onder haar klanten. De gegevens en adviezen die voortkomen uit dit onderzoek zullen wij gebruiken om de kwaliteit en dienstverlening te optimaliseren.

  Mako Cleaning Service

  Hart voor ons vak. Hard voor vuil!

  Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het zelf
  Offerte Aanvragen