Glasbewassing

Alles in eigen beheer met eigen personeel en materiaal

De glazenwassers van Mako Cleaning zijn ervaren en vakbekwaam. Door de veranderde ARBO-wetgeving is steeds minder mogelijk bij het wassen van de ramen op traditionele wijze. Mako Cleaning speelt hier op in en werkt met de laatste technieken. Je kunt hierbij denken aan de nieuwste telescoopsystemen met osmosewater en de beschikking van verschillende eigen hoogwerkers.  Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor de traditionele ladder. Meer weten? Vraag vandaag nog een offerte aan.

Offerte aanvragen

Mako Cleaning Service Hart voor ons vak. Hard voor vuil!

Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het zelf

  Glasbewassing

  Glasbewassing
  Een schoon pand aan binnen- en buitenzijde zorgt voor een positieve uitstraling. Regelmatige, vakkundige glasbewassing is hierbij natuurlijk een belangrijke factor.
  Onze glazenwassers zijn ervaren en vakbekwaam. Door de veranderde ARBO-wetgeving is het steeds minder mogelijk om de ramen op traditionele wijze te wassen. Naast de traditionele ladder werken wij dan ook met telescoopsystemen met osmosewater en beschikken over eigen hoogwerkers.

  Veiligheid

  Mako Cleaning moet als dienstverlenend bedrijf aan bepaalde veiligheidseisen voldoen om werkzaamheden te mogen uitvoeren op het terrein van haar opdrachtgevers en is daarom als bedrijf VCA* gecertificeerd. Vakmanschap en veilig werken hangen heel nauw samen. Om deze reden heeft Mako Cleaning uitsluitend goed opgeleide en VCA* gecertificeerde glazenwassers in dienst. VCA (Veiligheid Checklist Aannemers) heeft als doel ervoor te zorgen dat medewerkers zich bij het uitvoeren van hun werkzaamheden bewust zijn van zaken als veiligheid, gezondheid, milieu en welzijn. VCA kwalificatie wordt regelmatig getoetst.

  Telescopisch Wassysteem

  Het telescopisch wassysteem is sterk in opkomst. Dit systeem pompt gedemineraliseerd water omhoog door een uitschuifbare steel. Aan het eind van deze steel is een wasborstel bevestigd waarmee het glas wordt bewassen. Dankzij het gebruik van osmosewater droogt het oppervlak vlek- en streepvrij op. De maximale hoogte die met het telescopisch systeem kan worden bereikt is 13,50 meter en dat is een stuk hoger dan met de ladder.

  Hoogwerkers

  Naast het telescopisch wassysteem heeft Mako Cleaning een eigen hoogwerkers in bezit die tot 25,00 meter hoogte kan reiken en waarmee moeilijk bereikbare ramen toch bewassen kunnen worden.

  Reinigen van Zonnepanelen

  Zonnepanelen op het dak? Mako Cleaning kan voor u de zonnepanelen reinigen. Om het rendement van de panelen maximaal te houden is reinigen noodzaak! Door jaarlijks de panelen te reinigen kan een extra rendement van 3% behaald worden!

  Mako Cleaning Service

  Hart voor ons vak. Hard voor vuil!

  Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het zelf
  Offerte Aanvragen