Mako Cleaning Service Dit is wie wij zijn

Hoeksche Waard, Rotterdam, Zuid-Holland, Zeeland, Gelderland en Noord-Brabant

Offerte Aanvragen

Hart Voor ons vak

Hard Voor Vuil

Mako Cleaning is in 1969 kleinschalig gestart, maar inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot allround schoonmaakbedrijf met circa 170 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die dagelijks zorgdragen voor het schoonmaken en onderhouden van een groot aantal bedrijfsgebouwen, scholen, woningen etc.

Bij Mako Cleaning Service hebben we de pretentie om een persoonlijk schoonmaakbedrijf te zijn. Vandaar dat ik me graag even aan u wil voorstellen. Mijn naam is Gerard de Man, directeur van Mako Cleaning Service. Ik ben niet de eerste generatie De Man die aan het roer van Mako Cleaning staat. Zoals sommige opdrachtgevers nog wel weten heeft mijn vader het fundament gelegd voor het bedrijf. Bij hem heb ik alle gelegenheid gekregen om mij te verdiepen in de kneepjes van het schoonmaakvak.

Er is de laatste jaren veel aandacht voor een schone werk- en leefomgeving. De werkomstandigheden van uw mensen houden rechtstreeks verband met de werkprestaties. Daarom biedt Mako Cleaning u onderhoud met oog voor kwaliteit tegen een scherp en redelijk tarief. Wij kunnen u schoonmaak van niveau bieden door te investeren in opleiding, begeleiding en motivering van onze medewerkers en door ervoor te zorgn dat onze medewerkers de juiste materialen en middelen ter beschikking hebben om het beoogde resultaat te bereiken.

Onze compacte organisatie staat borg voor persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, te zorgen voor een prettige samenwerking, optimale efficiency, bieden van goede kwaliteit en regelmatig contact met onze mensen op de werkvloer, werken wij aan een langetermijnrelatie met onze zakenrelaties en medewerkers.

Kwaliteit zwart op wit

Mako Cleaning Service Nederland BV werkt volgens de ISO 9001 en ISO 14001 norm, wij zijn VCA*-gecertificeerd, hebben het OSB Keurmerk (NEN 4400-1) en hebben de MVO-Zelfevaluatie behaald. Lees meer over de ISO 9001 en ISO 14001 norm, de VCA*-certificering en het Schoonmakend Nederland Keurmerk (voorheen OSB).

Mako Cleaning Service

Hart voor ons vak. Hard voor vuil!

Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het zelf
Offerte Aanvragen