Gevelreiniging

Een gevel onderhouden of schoonmaken is specialistisch werk. Werk dat je met een gerust hart kunt overlaten aan de specialisten van Mako Cleaning. Of het nu gaat om het verwijderen van aanslag of vervuiling of het verwijderen van graffiti, de specialisten van Mako Cleaning zorgen ervoor dat jouw gevel er weer als nieuw uitziet.

Offerte aanvragen

Mako Cleaning Service Hart voor ons vak. Hard voor vuil!

Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het zelf

  Gevelreiniging

  Of het nu gaat om uw bedrijfspand of uw woning, u wilt de oorspronkelijk bedoelde uitstraling van uw pand behouden. Het verwijderen van de vervuiling, atmosferische aanslag en andere ontsierende plekken is een uitdaging voor Mako Cleaning. Om uw pand niet te beschadigen is vakkennis nodig in combinatie met de juiste apparatuur en het juiste en minst belastende reinigingsproduct. Niet te behandelen delen worden zorgvuldig afgeschermd. Mako Cleaning kent als geen ander de valkuilen in dit traject!

  Wij geloven in duurzaamheid. Dit geldt zowel voor zowel de door ons geleverde diensten als gebruikte producten.

  Impregneren

  Een logisch vervolg op gevelreiniging is impregneren. Door een gevel te impregneren kan een aantal problemen worden voorkomen.
  Vaak voorkomende problemen zijn:

  • Schimmeloverlast aan de binnenzijde door het doorslaan van de gevel
  • Witte vlekken door zout/kalkuitslag.
  • Verminderde isolatiewaarde van de gevel.
  • Alg- en mosvorming.
  • Graffiti. Wij kunnen uw gevel voorzien van een laag waardoor graffiti makkelijker te verwijderen is.

  Verder bestaat het risico van vorstschade door het niet impregneren van gevels. Door poreusheid kan een gevel meer water opnemen. Bevroren water zet maar liefst 10 % uit. Het is dus van groot belang om een gevel te impregneren. De gevel zal dan geen water meer opnemen. Hierdoor heeft vuil dat in het water zit dus ook minder kans om zich te hechten. Het spoelt met het regenwater mee de gevel af.

  Kunststof kozijnen poetsen

  Het voordeel van kunststof kozijnen is natuurlijk het feit dat er niet meer geschilderd hoeft te worden. Het is echter wel belangrijk dat de kunststof kozijnen regelmatig worden schoongemaakt, omdat ze bloot staan aan vervuiling en atmosferische aanslag. Mako Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen en conserveren van kozijnen. Tijdens een goede poetsbeurt wordt geprobeerd uw kozijnen zoveel mogelijk in de originele staat terug te brengen, wat de uitstraling van uw pand natuurlijk ten goede komt.

  Mako Cleaning Service

  Hart voor ons vak. Hard voor vuil!

  Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het zelf
  Offerte Aanvragen