Hart voor ons vak Hard voor vuil

Dat is het motto van Mako Cleaning Service. Een middelgroot schoonmaakbedrijf, dat ervaring heeft op het complete traject van schoonmaken en onderhoud.

Bekijk onze diensten

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaken is ons vak. Een vak dat we al meer dan 40 jaar met veel plezier
uitoefenen en waarin we verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse en periodieke
onderhoud bij onze relaties.

  • Deskundig personeel
  • Tevreden klanten
  • Gegarandeerd kwaliteit
Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen

Het verwijderen van graffiti is een vak apart. Geduld en zorgvuldige behandelingen door de specialisten van Mako Cleaning zorgen er voor dat er geen blijvende schade aan de ondergrond wordt veroorzaakt. Graffiti verwijderen vraagt dus om expertise.

Meer weten
Gevelreiniging

Gevelreiniging

Een gevel onderhouden of schoonmaken is specialistisch werk. Werk dat je met een gerust hart kunt overlaten aan de specialisten van Mako Cleaning. Of het nu gaat om het verwijderen van aanslag of vervuiling of het verwijderen van graffiti, de specialisten van Mako Cleaning zorgen ervoor dat jouw gevel er weer als nieuw uitziet.

Meer weten
Woningreiniging

Woningreiniging

Voor een woningbouwvereniging, makelaar of verhuurder is tijd vaak de cruciale factor bij het schoonmaken van (huur)woningen. Meestal zit er niet veel tijd tussen het vertrek van ene bewoner en de komst van de volgende. Schoonmaak moet dan snel en efficiënt gebeuren, maar wel met inachtneming van alle kwaliteitseisen.
Mako Cleaning is gespecialiseerd in het vakkundig ontruimen van woningen en heeft altijd een aantal gespecialiseerde schoonmakers paraat die deze werkzaamheden op korte termijn kunnen uitvoeren.
Bij verhuizing, uitzetting of overlijden van een bewoner kunnen wij het pand/object naar wens leeg en (bezem)schoon opleveren. Dit uiteraard met de nodige discretie.

Meer weten
Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud

Er is de laatste jaren veel aandacht voor een schone werk- en leefomgeving. De werkomstandigheden van mensen houden rechtstreeks verband met de werkprestaties. Daarom biedt Mako Cleaning Service u het volledige pakket voor wat betreft het schoonmaak- en glazenwasseronderhoud met oog voor kwaliteit tegen een scherp en eerlijk tarief. We kunnen schoonmaak van niveau bieden door te investeren in opleiding, begeleiding en motivering van onze medewerkers en door ervoor te zorgen dat onze medewerkers de juiste materialen en middelen ter beschikking hebben om het beoogde en gewenste resultaat te bereiken.

Meer weten
Glasbewassing

Glasbewassing

Een schoon pand aan binnen- en buitenzijde zorgt voor een positieve uitstraling. Regelmatige, vakkundige glasbewassing is hierbij natuurlijk een belangrijke factor.

Onze glazenwassers zijn ervaren en vakbekwaam. Door de veranderde ARBO-wetgeving is het steeds minder mogelijk om de ramen op traditionele wijze te wassen. Naast de traditionele ladder werken wij dan ook met telescoopsystemen met osmosewater en beschikken over eigen hoogwerkers. Voor wat betreft onze glazenwaswerkzaamheden geldt:
– Glasheldere afspraken
– Ramen wassen inclusief kozijnen
– Snelle service
– Vakkundige uitvoering tegen een scherp tarief

Meer weten
Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Het klinkt eenvoudiger dan het is. Onderhoud van vloeren is een vak apart! Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw vloeren aanzienlijk!
De specialisten van Mako Cleaning Service hebben ervaring met het onderhoud van verschillende soorten vloeren. Een goed verzorgde vloer is niet alleen mooi, maar draagt ook bij aan de veiligheid van personeel en klanten.

Meer weten
Specialistische reiniging

Specialistische reiniging

Specialistische reiniging komt vaker voor dan je zal denken. Denk aan het in top conditie houden van je vloer, het verwijderen van die graffiti, het verwijderen van de kauwgom van de stenen trap. Kortom, alles is denkbaar op het gebied van schoonmaak en dan komen DE specialisten van Mako Cleaning als geroepen.

Meer weten

Mako Exclusief

In deze moderne tijd is het ontzorgen van onze opdrachtgevers van groot belang. Onze exclusieve service reikt verder dan je zou verwachten. Van koffie service tot het verzorgen van de planten, wij bespreken graag de mogelijkheden in een exclusief gesprek.

Exclusieve service ervaren

Benieuwd wat onze exclusieve service voor u kan betekenen?

Mako Cleaning Service

Hart voor ons vak. Hard voor vuil!

Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het zelf
Offerte Aanvragen