Graffiti verwijdering

Met milieuvriendelijke producten en met zelf doorontwikkelde apparatuur gaat Mako Cleaning het graffiti probleem te lijf. Mako Cleaning behandeld daarbij het object uiterst zorgvuldig, belast de omgeving minimaal en heeft oog voor de veiligheid van onze medewerkers. 

Offerte aanvragen

Mako Cleaning Service Hart voor ons vak. Hard voor vuil!

Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het zelf

  Graffiti verwijderen

  Hoe kunstzinnig sommige graffiti-tekeningen ook kunnen zijn, het kost jaarlijks miljoenen euro’s om deze kunstuitingen te verwijderen. In veel gevallen is er kans dat de ondergrond blijvend beschadigd raakt. Het vraagt dan ook expertise om de graffiti efficiënt te verwijderen.

  Met milieuvriendelijke producten en met zelf doorontwikkelde apparatuur gaat Mako Cleaning het graffiti probleem te lijf. Wij behandelen daarbij het object uiterst zorgvuldig, belasten de omgeving minimaal en hebben oog voor de veiligheid van onze medewerkers. 

  Naast het verwijderen van graffiti is het mogelijk de gevels te behandelen met een anti-graffiti coating. Deze coating voorziet de gevel van een nagenoeg onzichtbare laag die ervoor zorgt dat de graffiti niet meer rechtstreeks op de onderliggende materialen kan worden aangebracht. Op deze manier wordt het verwijderen van graffiti een stuk gemakkelijker en voordeliger.

  Mako Cleaning Service

  Hart voor ons vak. Hard voor vuil!

  Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar het zelf
  Offerte Aanvragen