Home Graffitiverwijdering
Graffitiverwijdering PDF Afdrukken E-mail

Graffiti

Hoe kunstzinnig sommige graffiti-tekeningen ook kunnen zijn, het kost jaarlijks miljoenen euro's om deze kunstuitingen te verwijderen. In veel gevallen is er kans dat de ondergrond blijvend beschadigd raakt. Het vraagt dan ook expertise om uw graffite efficiƫnt te verwijderen.

Met milieuvriendelijke producten en met zelf doorontwikkelde apparatuur gaat Mako Cleaning uw graffitiprobleem te lijf. Wij behandelen daarbij uw object uiterst zorgvuldig, belasten de omgeving minimaal en hebben oog voor de veiligheid van onze eigen medewerkers. 

Naast het verwijderen van graffiti is het mogelijk uw gevels te behandelen met een anti-graffiti coating. Deze coating voorziet uw gevel van een nagenoeg onzichtbare laag die ervoor zorgt dat de graffiti niet meer rechtstreeks op de onderliggende materialen kan worden aangebracht. Op deze manier wordt het verwijderen van graffiti een stuk gemakkelijker en voordeliger.

Voorbeeld: 

Graffitiverwijdering voor en na

Offertes

Mako Cleaning Service biedt u onderhoud met oog voor kwaliteit tegen een scherp en redelijk tarief. Neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte op maat. Dit kunt u doen door te bellen of te mailen naar:
Tel: 0186-619500
Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Of vul het online offerte aanvraagformulier in:
offerte aanvragen

 

Adresgegevens

Mako Cleaning Service Nederland BV
L.J. Costerstraat 4
3261 LH Oud-Beijerland
Tel. 0186 - 619500
Fax. 0186 - 619888

Postadres
Postbus 1550
3260 BB Oud-Beijerland

info@makocleaning.nl
www.makocleaning.nl
Ook op Facebook
Twitter en LinkedIn

Polls

Vindt u kwaliteitscertificaten als ISO 9001, ISO 14001, VCA, OSB-keurmerk en MVO ook van belang?