Home Klanten
Referenties PDF Afdrukken E-mail

Referenties

De klanten-portefeuille van Mako Cleaning is zeer uitgebreid. Veel klanten zijn operationeel in veel verschillende branches en sectoren wat elke organisatie speciaal maakt. Hieronder vindt u het brede klantenbestand waar wij naar aller tevredenheid dagelijks en periodiek de schoonmaak en het onderhoud verzorgen.

MKB

Mako Cleaning heeft vele opdrachtgevers in het MKB. Deze branche is zeer uitgebreid en elke onderneming heeft andere wensen en behoeften. Door iedere organisatie individueel te analyseren, krijgt elke organisatie een specifiek schoonmaakprogramma.

(Woon)zorginstellingen

De schoonmaak en het onderhoud van veel (woon)zorginstellingen mag Mako Cleaning tot haar portefeuille rekenen. Veelal zijn dit grote (landelijke) organisaties die vele objecten bezitten in geheel Nederland. Hierdoor is voor ieder object een ander schoonmaakprogramma benodigd. Zo'n schoonmaakprogramma levert Mako Cleaning specifiek per object af zodat iedereen in het pand weet, wat er op een bepaalde dag schoongemaakt moet worden.

Overheidsinstellingen

Mako Cleaning verzorgt dagelijks, wekelijks en periodiek de schoonmaak en glasbewassing voor overheidsinstellingen zoals gemeentehuizen, bus-abri's, zwembaden en kantoren. Daarnaast voert Mako Cleaning voor alle klanten ook dagelijks en periodiek onderhoud uit.

Onderwijs

Ook in het onderwijs heeft Mako Cleaning vele opdrachtgevers. Kinderopvang, buitenschoolse opvang, basisscholen en middelbare scholen maken dagelijks gebruik van onze diensten en ervaringen. Het intensieve gebruik van deze scholen en onderwijsinstellingen vereisen een effectieve en efficiënte aanpak van de werkzaamheden. Door middel van goede en hygiënische schoonmaak van alle gebruiksvoorwerpen, verkeersruimten, kantines/aula's etc. blijft de instelling ten alle tijden schoon, hygiënisch en vrij van ziekten.

Retail

Mako Cleaning heeft ook in de retail-branche klanten in haar portefeuille. Voorbeelden hiervan zijn niet alleen winkelpanden, maar ook voor hele shoppingcentra, woonmall's en parkeergarages nemen wij de schoonmaak, glasbewassing en het onderhoud voor onze rekening. Daarnaast bieden wij ook huisbazen aan t.b.v. shoppingcentra en woonmall's. 

VvE

Veel Vereningingen van Eigenaren(VvE's) laten hun woningen, panden, trappenhuizen en parkeergarages geheel verzorgen door Mako Cleaning. Wij houden zorg dat deze panden in goede, schone en juiste staat verblijven. Op deze manier blijft het aanzien van uw woning, trappenhuis, parkeergarage en het gehele pand in goede conditie.

Aannemers

Voor veel aannemersbedrijven en uitvoerders is Mako Cleaning de oplossing voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden. Veelal voert Mako Cleaning opdrachten uit als, oplevering schoonmaak, afvoeren van vuil en onderhouden van werkplaats (bouwkeet). Daarnaast bieden wij u tevens bouwopruimers die op en rond bouwobjecten allerlei werkzaamheden uit kunnen voeren om de werkplaats netjes en opgeruimd te houden.

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan gerust contact op via Tel: 0186-619500, Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of klik HIER en vul het contactformulier in.

 

Adresgegevens

Mako Cleaning Service Nederland BV
L.J. Costerstraat 4
3261 LH Oud-Beijerland
Tel. 0186 - 619500
Fax. 0186 - 619888

Postadres
Postbus 1550
3260 BB Oud-Beijerland

info@makocleaning.nl
www.makocleaning.nl
Ook op Facebook
Twitter en LinkedIn

Polls

Vindt u kwaliteitscertificaten als ISO 9001, ISO 14001, VCA, OSB-keurmerk en MVO ook van belang?