Home Glasbewassing
Glasbewassing PDF Afdrukken E-mail

Glasbewassing

Een schoon pand aan binnen- en buitenzijde zorgt voor een positieve uitstraling. Regelmatige, vakkundige glasbewassing is hierbij natuurlijk een belangrijke factor.

Onze glazenwassers zijn ervaren en vakbekwaam. Door de veranderde ARBO-wetgeving is het steeds minder mogelijk om de ramen op traditionele wijze te wassen. Naast de traditionele ladder werken wij dan ook met telescoopsystemen met osmosewater en beschikken over eigen hoogwerkers. Voor wat betreft onze glazenwaswerkzaamheden geldt:

Glasheldere afspraken*Ramen wassen inclusief kozijnen*Snelle service*Scherp tarief*Vakkundig

Veiligheid

Mako Cleaning moet als dienstverlenend bedrijf aan bepaalde veiligheidseisen voldoen om werkzaamheden te mogen uitvoeren op het terrein van haar opdrachtgevers en is daarom als bedrijf VCA* gecertificeerd. Vakmanschap en veilig werken hangen heel nauw samen. Om deze reden heeft Mako Cleaning uitsluitend goed opgeleide en VCA* gecertificeerde glazenwassers in dienst. VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) heeft als doel ervoor te zorgen dat medewerkers zich bij het uitvoeren van hun werkzaamheden bewust zijn van zaken als veiligheid, gezondheid, milieu en welzijn. VCA kwalificatie wordt regelmatig getoetst.


Telescopisch wassysteem

Het telescopisch wassysteem is sterk in opkomst. Dit systeem pompt gedeminiraliseerd water omhoog door een uitschuifbare steel. Aan het eind van deze steel is een wasborstel bevestigd waarmee het glas wordt bewassen. Dankzij het gebruik van osmosewater droogt het oppervlak vlek- en streepvrij op. De maximale hoogte die met het telescopisch systeem kan worden beriekt is 13,50 meter en dat is een stuk hoger dan met de ladder.

Hoogwerkers

Naast het telescopisch wassysteem heeft Mako Cleaning 2 hoogwerkers in bezit die tot 25,00 meter hoogte kunnen reiken en waarmee moelijk bereikbare ramen toch bewassen kunnen worden. Zie hier 1 van onze hoogwerkers.

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen op het dak? Mako Cleaning kan voor u de zonnepanelen reinigen. Om het rendement van de panelen maximaal te houden is reinigen noodzaak! Door jaarlijks de panelen te reinigen kan een extra rendement van 3% behaald worden!

Mako Cleaning beschikt over de juiste materialen en middelen om de zonnepanelen op de juiste wijze te reinigen! 

Zonnepanelen reinigenOffertes

Mako Cleaning biedt u onderhoud met oog voor kwaliteit tegen een scherp en redelijk tarief. Neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte op maat. Dit kunt u doen door te bellen of te mailen naar:
Tel: 0186-619500
Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Of vul het online offerte aanvraagformulier in:
offerte aanvragen

 

Adresgegevens

Mako Cleaning Service Nederland BV
L.J. Costerstraat 4
3261 LH Oud-Beijerland
Tel. 0186 - 619500
Fax. 0186 - 619888

Postadres
Postbus 1550
3260 BB Oud-Beijerland

info@makocleaning.nl
www.makocleaning.nl
Ook op Facebook
Twitter en LinkedIn

Polls

Vindt u kwaliteitscertificaten als ISO 9001, ISO 14001, VCA, OSB-keurmerk en MVO ook van belang?