Home Diensten
Wat kunnen wij ? PDF Afdrukken E-mail

 

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaken is ons vak. Een vak dat we al meer dan 40 jaar met veel plezier uitoefenen en waarin we verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse en periodieke onderhoud bij onze relaties. Belangrijk werk, want de werkomstandigheden van uw mensen houden rechtstreeks verband met de werkprestaties. Ook uit het oogpunt van hygiëne is het noodzakelijk dat gebouwen schoon zijn. Mako Cleaning kan u ondersteunen bij het complete onderhoud van uw gebouw. Mako Cleaning biedt u schoonmaak van niveau tegen een scherp en redelijk tarief. 
Voor meer informatie over schoonmaakonderhoud klikt u in het linker menu op schoonmaakonderhoud of klik HIER.

Glasbewassing

Een schoon pand aan binnen- en buitenzijde zorgt voor een positieve uitstraling. Regelmatige glasbewassing is hierbij natuurlijk een belangrijke factor. Onze glazenwassers zijn ervaren en vakbekwaam. Vakmanschap en veilig werken hangen heel nauw samen. Om deze reden werkt Mako Cleaning uitsluitend met VCA* gecertificeerde glazenwassers en is tevens als bedrijf VCA* gecertificeerd.
Voor meer informatie over glasbewassing klikt u in het linker menu op glasbewassing of klik HIER.

Vloeronderhoud

Welke vloer u ook heeft, Mako Cleaning levert maatwerk. Bijvoorbeeld bij de specialistische reiniging van grindvloeren. Door geheel Nederland zijn we voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers een schoonmaakbedrijf met kennis van zaken. Maar ook voor alle soorten tapijten kunnen wij u van dienst zijn. Tevens doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat vuil zo min mogelijk het pand kan binnenkomen.
Voor meer informatie over vloeronderhoud klikt u in het linker menu op vloeronderhoud of klik HIER.

Woningreiniging

Voor een woningbouwvereniging, makelaar of verhuurder is tijd vaak de cruciale factor bij het schoonmaken van (huur)woningen.Meestal zit er niet veel tijd tussen het vertrek van ene bewoner en de komst van de volgende. Schoonmaak moet dan snel en efficiënt gebeuren, maar wel met inachtneming van alle kwaliteitseisen. 
Mako Cleaning is gespecialiseerd in het vakkundig ontruimen van woningen en heeft altijd een aantal gespecialiseerde schoonmakers paraat die deze werkzaamheden op korte termijn kunnen uitvoeren..
Bij verhuizing, uitzetting of overlijden van een bewoner kunnen wij het pand/object naar wens leeg en (bezem)schoon opleveren. Dit uiteraard met de nodige discretie.

Voor meer informatie over woningreiniging klikt u in het linker menu op woningreiniging of klik HIER.

Gevelreiniging

Mako Cleaning is een specialist als het gaat om het reinigen en/of impregneren van gevels. Ook het poetsen en conserveren van kozijnen doen wij ervaren en vakkundig.
Voor meer informatie over gevelreiniging klikt u in het linker menu op gevelreiniging of klik HIER.

Graffitiverwijdering

Hoe ‘kunstzinnig’ sommige graffiti-tekeningen ook kunnen zijn, het kost jaarlijks miljoenen euro’s om deze kunstuitingen te verwijderen. In veel gevallen is er kans dat de ondergrond blijven beschadigd raakt. Het vraagt dan ook om expertise om graffiti efficiënt te verwijderen. Onze medewerkers verwijderen graffiti met milieuvriendelijke producten en door Mako zelf doorontwikkelde apparatuur. Ook kunnen wij uw gevels behandelen met een anti-graffiticoating. 
Voor meer informatie over graffitiverwijdering en anti-graffiti coating klikt u in het linker menu op graffitiverwijdering of klik HIER.

 

Adresgegevens

Mako Cleaning Service Nederland BV
L.J. Costerstraat 4
3261 LH Oud-Beijerland
Tel. 0186 - 619500
Fax. 0186 - 619888

Postadres
Postbus 1550
3260 BB Oud-Beijerland

info@makocleaning.nl
www.makocleaning.nl
Ook op Facebook
Twitter en LinkedIn

Polls

Vindt u kwaliteitscertificaten als ISO 9001, ISO 14001, VCA, OSB-keurmerk en MVO ook van belang?