Home Schoonmaakonderhoud
Schoonmaakonderhoud PDF Afdrukken E-mail

Dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud

Er is de laatste jaren veel aandacht voor een schone werk- en leefomgeving. De werkomstandigheden van mensen houden rechtstreeks verband met de werkprestaties. Daarom biedt Mako Cleaning Service u onderhoud met oog voor kwaliteit tegen een scherp en redelijk tarief.

We kunnen u schoonmaak van niveau bieden door te investeren in opleiding, begeleiding en motivering van onze medewerkers en door ervoor te zorgen dat onze medewerkers de juiste materialen en middelen ter beschikking hebben om het beoogde resultaat te bereiken.

Het logboek

Het logboek dient als communicatiemiddel tussen de opdrachtgever en het uitvoerend personeel. Op- en aanmerkingen kunnen in het logboek worden vermeld zodat er direct actie kan worden ondernomen wanneer dit nodig is.

Kwaliteitsanalyse

De kwaliteit zal met een tevoren afgesproken regelmaat worden gecontroleerd door de opdrachtgever en verantwoordelijke rayonleid(st)er volgens een door Mako Cleaning Service Nederland B.V. ontwikkeld kwalteitssysteem. 

Het Jaarlijkse Klanttevredenheidonderzoek

Elk jaar voert Mako Cleaning een klanttevredenheidonderzoek uit onder haar klanten. De gegevens en adviezen die voortkomen uit dit onderzoek zullen wij gebruiken om de kwaliteit en dienstverlening te optimaliseren.

Offertes

Mako Cleaning Service biedt u onderhoud met oog voor kwaliteit tegen een scherp en redelijk tarief. Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte op maat. Dit kunt u doen door te bellen of te mailen naar:
Tel: 0186-619500
Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Of vul het online offerte aanvraagformulier in:
offerte aanvragen

 

Adresgegevens

Mako Cleaning Service Nederland BV
L.J. Costerstraat 4
3261 LH Oud-Beijerland
Tel. 0186 - 619500
Fax. 0186 - 619888

Postadres
Postbus 1550
3260 BB Oud-Beijerland

info@makocleaning.nl
www.makocleaning.nl
Ook op Facebook
Twitter en LinkedIn

Polls

Vindt u kwaliteitscertificaten als ISO 9001, ISO 14001, VCA, OSB-keurmerk en MVO ook van belang?