Home Organisatie
Organisatie
Wie zijn wij? PDF Afdrukken E-mail

Mako Cleaning Service Nederland B.V.

Mako Cleaning is in 1969 kleinschalig gestart, maar inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot allround schoonmaakbedrijf met circa 160 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die dagelijks zorgdragen voor het schoonmaken en onderhouden van een groot aantal bedrijfsgebouwen, scholen, woningen etc.

Bij Mako Cleaning Service hebben we de pretentie om een persoonlijk schoonmaakbedrijf te zijn. Vandaar dat ik me graag even aan u wil voorstellen. Mijn naam is Gerard de Man, directeur van Mako Cleaning Service. Ik ben niet de eerste generatie De Man die aan het roer van Mako Cleaning staat. Zoals sommige opdrachtgevers nog wel weten heeft mijn vader het fundament gelegd voor het bedrijf. Bij hem heb ik alle gelegenheid gekregen om mij te verdiepen in de kneepjes van het schoonmaakvak. 

Kwaliteit zwart op wit
Mako Cleaning Service Nederland BV werkt volgens de ISO 9001 en ISO 14001 norm, wij zijn VCA*-gecertificeerd, hebben het OSB Keurmerk (NEN 4400-1) en hebben de MVO-Zelfevaluatie behaald. Lees meer over de ISO 9001 en ISO 14001 norm, de VCA*-certificering, het OSB Keurmerk en de MVO-Zelfevaluatie onder het menu kopje Kwaliteit.

Schoonmaak
Er is de laatste jaren veel aandacht voor een schone werk- en leefomgeving. De werkomstandigheden van uw mensen houden rechtstreeks verband met de werkprestaties. Daarom biedt Mako Cleaning u onderhoud met oog voor kwaliteit tegen een scherp en redelijk tarief. Wij kunnen u schoonmaak van niveau bieden door te investeren in opleiding, begeleiding en motivering van onze medewerkers en door ervoor te zorgn dat onze medewerkers de juiste materialen en middelen ter beschikking hebben om het beoogde resultaat te bereiken.

Onze compacte organisatie staat borg voor persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, te zorgen voor een prettige samenwerking, optimale efficiency, bieden van goede kwaliteit en regelmatig contact met onze mensen op de werkvloer, werken wij aan een langetermijnrelatie met onze zakenrelaties en medewerkers.

Voor een uitgebreid overzicht van de diensten welke wij aanbieden kunt u in het linker menu uw keuze maken.
Mako Cleaning aan het werk

 

 

Adresgegevens

Mako Cleaning Service Nederland BV
L.J. Costerstraat 4
3261 LH Oud-Beijerland
Tel. 0186 - 619500
Fax. 0186 - 619888

Postadres
Postbus 1550
3260 BB Oud-Beijerland

info@makocleaning.nl
www.makocleaning.nl
Ook op Facebook
Twitter en LinkedIn

Polls

Vindt u kwaliteitscertificaten als ISO 9001, ISO 14001, VCA, OSB-keurmerk en MVO ook van belang?