Home Graffitiverwijdering
MVO en Participatie PDF Afdrukken E-mail

Mako Cleaning Service is zich bewust van het effect dat zij heeft op mens en milieu en wil daarom op een moderne en maatschappelijk verantwoorde manier ondernemen.Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent ook verantwoord omgaan met mensen, gewoon omdat iedereen er toe doet. In de praktijk betekent dit o.a.: bieden van opleidingsmogelijkheden, geloven in de meerwaarde van diversiteit, het streven naar langdurende werkrelaties, maar ook afspreken van gedragscodes, voorkomen van te hoge werkdruk.


Onderdeel is ook het actief werven  en in dienst nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het gaat om mensen met een lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap, die vaak moeite hebben een baan te vinden. Mako Cleaning Service wil deze mensen in de gelegenheid stellen naar vermogen aan het werk te gaan in de schoonmaak.
Meetellen in de maatschappij en meedoen in een baan betekent veel voor mensen. Het biedt hen structuur, zelfstandigheid en sociale contacten. Ook voor langdurig werklozen staat onze deur daarom open.
Langdurige werkloosheid kan destructief zijn voor iemands zelfvertrouwen. De kans krijgen om weer aan de slag te gaan, betekent dan ook vaak een hele omschakeling. Een inwerkperiode en goede begeleiding zijn dan ook doorslaggevend. Voor werving en begeleiding van kandidaten werken we samen met o.a. WI-HW(Werk & Inkomen Hoeksche Waard).

 

Adresgegevens

Mako Cleaning Service Nederland BV
L.J. Costerstraat 4
3261 LH Oud-Beijerland
Tel. 0186 - 619500
Fax. 0186 - 619888

Postadres
Postbus 1550
3260 BB Oud-Beijerland

info@makocleaning.nl
www.makocleaning.nl
Ook op Facebook
Twitter en LinkedIn

Polls

Vindt u kwaliteitscertificaten als ISO 9001, ISO 14001, VCA, OSB-keurmerk en MVO ook van belang?